Karriär - Är du en nyfiken problemlösare som brinner för teknik?

På Fiive håller vi framtiden i våra händer. Vi söker ständigt talanger med en brinnande passion för ny teknologi och digital innovation. Vi är i ständig rörelse, och vi letar efter dig som vill vara en del av vår resa.

Vår kultur - En plats där teknik samspelar med passion och potential

På Fiive är vi mycket mer än kollegor. Vi är ett samspelt team där alla drivs av en gemensam entusiasm för teknik och innovation. Varje projekt vi tar oss an är en produkt av vår outtröttliga strävan efter att alltid leverera högsta kvalitet och excellens.

  • Sammanhållning. Hos Fiive är vi som en stor familj, men utan de stela middagarna. Vår gemenskap är stark, och vi stödjer varandra i alla lägen.
  • Balans. Vi ser till att hålla en hälsosam balans mellan arbete och avkoppling. Pingis och discgolf är vanliga inslag som hjälper oss att både ha roligt tillsammans och vila hjärnan.
  • Innovation. Att utforska nya teknologier ligger i vår natur. Även om vi gärna låter tekniken ta hand om det tunga lyftet, håller vi fast vid att vissa saker, som att brygga ett gott kaffe, gör vi bäst själva.
Läs mer om oss

Ta nästa steg i karriären

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och arbeta med framtidens teknik? Skicka in din ansökan idag och bli en del av Fiive.

Kompetenser vi söker

AI & Machine Learning
Frontend & Backend
Cloud & DevOps
UX & UI

Följ oss

Senaste artiklar

Dyk in i de senaste trenderna och insikterna inom teknik och innovation – allt från banbrytande AI till framtidens molnlösningar.

Vad kostar det att utveckla mjukvara?

Mjukvara kan kosta allt från några tusenlappar till flera miljoner kronor att utveckla. I denna artikel går vi igenom vad som påverkar kostnaderna för...

Fortsätt läsa

Vad är en PoC (Proof-of-Concept)?

Varför behöver du en AI-policy? Jo, för att fatta svåra beslut, säkerställa att AI används på ett ansvarsfullt och effektivt sätt, och för att stötta ...

Fortsätt läsa

Vill du se dina idéer bli verklighet?

Med Fiive som din partner får du inte bara expertis, utan ett engagerat stöd för att växa och leda din bransch.

Kontor


  • Kungsgatan 4
    411 19 Göteborg