Karriär - Arbeta med framtidens teknik

Hos Fiive ligger framtiden i våra händer och vi är på jakt efter talanger som brinner för AI och framtidens teknologi. Vårt team arbetar ständigt med spännande projekt inom AI och framtidens tekniker, skapar banbrytande lösningar och driver utvecklingen framåt.


Vi är stolta över våra framgångar med skräddarsydda RAG- och AI-system, samt vår expertis inom fullstack-utveckling för webb och mobil. I vår mångsidiga arbetsmiljö välkomnar vi ansökningar från innovativa tänkare som vill bidra med sin unika kompetens till vårt team.

Vår kultur - En atmosfär där teknik möter passion och potential

Vi är mer än bara ett team – vi är ett gäng drivna av en gemensam kärlek för teknik och innovation. Varje projekt vi levererar är ett resultat av vår ihärdiga strävan efter högsta kvalitet och excellens.

  • Sammanhållning. På Fiive är vi som en stor familj – utan de obekväma familjemiddagarna.
  • Balans. Vi blandar arbete, pingis och discgolf så att det ibland glöms vad som är vad.
  • Innovation. Vi älskar att utforska ny teknologi, men att brygga kaffe får robotarna inte ta över.
Läs mer om oss

Hör av dig

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och arbeta med framtidens teknik? Skicka in din ansökan idag och bli en del av Fiive.

Kompetenser vi söker

AI & Machine Learning
Frontend & Backend
Azure & DevOps
UX & UI

Följ oss

Senaste artiklar

Dyk in i de senaste trenderna och insikterna inom teknik och innovation – allt från banbrytande AI till framtidens molnlösningar.

Vad är MLOps? Nyckeln för effektiva AI-system

Kortfattat kan man säga att MLOps är en disciplin som kombinerar maskininlärning (ML) med operations (Ops) med målet att förenkla och effektivisera användningen, samt implementeringen av AI-modeller.

Fortsätt läsa

Hur kommer man igång med AI som småföretag?

En effektiv strategi för att implementera AI i småföretag är att börja med identifiera affärsbehov och tekniska förutsättningar. Därefter börja med de små vinsterna för att snabbt skörda fördelarna.

Fortsätt läsa

Låt oss realisera era visioner

Genom att samarbeta med oss får ni tillgång till branschledande expertis och en partner som är engagerad i er långsiktiga framgång.

Kontor


  • Kungsgatan 4
    411 19 Göteborg