- Fintech

Finansvärlden är under ständig förändring. Vi hjälper er med allt inom digitalisering av finansiella tjänster, från utveckling av nya plattformar till att modernisera befintliga system.

Vi är din techpartner inom fintech

Med domänexpertis inom factoring, leasing och betalningar har vi en stor förståelse för finansbranschen. Vi skapar finansiella lösningar som driver er verksamhet framåt. Låt oss förbättra er operativa effektivitet och säkerställa att ni ligger steget före konkurrenterna.

 • Förbättra kundnöjdheten.

  Öka kundnöjdheten med digitala lösningar som förbättrar användarupplevelsen. Skapa lojala kunder och stärk ert varumärke genom att leverera överlägsen service.

 • Digitalisering.

  Transformera din verksamhet med digitala lösningar som effektiviserar processer och förbättrar användarupplevelsen. Modernisera för att möta morgondagens krav redan idag.

 • Automatisera processer.

  Spara tid och resurser genom att automatisera manuella och repetitiva uppgifter. Öka effektiviteten och minska risken för fel med smart automation.

 • Nytänkande lösningar.

  Använd banbrytande teknologi som AI och maskininlärning för att utveckla innovativa lösningar. Möt finansbranschens krav och överträffa kundernas förväntningar.

 • Spring förbi konkurrenterna.

  Få ett försprång på marknaden med lösningar som positionerar ditt företag som en ledare inom fintech. Skapa fördelar som driver tillväxt och ökar lönsamheten.

 • Säker IT-utveckling.

  Säkerställ att dina digitala lösningar är skyddade mot cyberhot med säkerhetsåtgärder och bästa praxis inom IT-utveckling.

Vi kan hjälpa er med

Vi hjälper er att skapa finansiella lösningar som driver er verksamhet framåt och ger er en konkurrensfördel på marknaden.

 • Produktutveckling. Utveckla nya finansiella produkter som plattformar för investeringar, lösningar för fakturahantering och leasing, och personliga finansappar för att möta kundernas behov och förbättra deras upplevelse.
 • AI och maskininlärning. Implementera AI-driven teknik som automatiserad kundservice, prediktiv analys för kreditriskbedömning och bedrägeriupptäckt, samt maskininlärningsbaserad rådgivning för att öka effektiviteten och minska finansiella risker.
 • Modernisering. Uppgradera legacy-system till moderna lösningar för att förbättra skalbarheten, säkerheten och prestandan i era finansiella tjänster, vilket säkerställer att ni håller er konkurrenskraftiga i en snabbt föränderlig marknad.

Vill du se dina idéer bli verklighet?

Med Fiive som din partner får du inte bara expertis, utan ett engagerat stöd för att växa och leda din bransch.

Kontor


 • Kungsgatan 4
  411 19 Göteborg