Om oss - Din partner för digital innovation

På Fiive omvandlar vi tekniska utmaningar till innovativa lösningar. Tillsammans med dig skapar vi digitala verktyg som inte bara löser problem, utan får företag att växa.

Pågående projekt
4
Resan startade
2023
Vår hemvist
Göteborg

Våra kärnvärden

På Fiive drivs vi av en vision att leda teknisk innovation och bygga en hållbar framtid. Tillsammans med våra kunder formar vi framsteg som transformerar industrier och gynnar samhället.

 • Innovation.
  Innovation är inte bara en del av vår affärsstrategi, utan som en del av vår identitet. Genom att kontinuerligt utforska nya teknologier och metoder, strävar vi efter att inte bara möta, utan överträffa de förväntningar som ställs på oss.
 • Samverkan.
  Vi tror fast på att de bästa resultaten uppnås när vi arbetar tillsammans, både internt och med våra partners. Genom att främja en kultur av öppenhet och samarbete, uppmuntrar vi till delning av idéer och kunskaper, vilket leder till bättre lösningar.
 • Ansvar.
  Att ta ansvar går hand i hand med vår strävan efter att vara bäst. Vi arbetar aktivt arbetar för att bygga långvariga, positiva relationer med våra kunder och bidra till samhället i stort.

Vår kultur - Det som driver oss

På Fiive delar vi alla en passion för teknik och innovation. Varje projekt vi tar oss an är ett tecken på vår strävan efter att skapa något unikt och banbrytande.

 • Sammanhållning. Vi är mer än bara kollegor på Fiive. Vi är en enhet som värderar både gemenskap och personlig tillväxt. Detta gör oss starkare och mer kreativa i vårt arbete.
 • Livsbalans. Arbete och nöje går hand i hand hos oss. Pingis och discgolf är en del av vår vardag, vilket håller oss skärpta och motiverade.
 • Nyfikenhet. Vår lust att lära och utforska nya teknologier håller oss alltid i framkant. Och ja, även om vi älskar AI låter vi den inte sköta kaffet — åtminstone inte än!

Senaste artiklar

Dyk in i de senaste trenderna och insikterna inom teknik och innovation – allt från banbrytande AI till framtidens molnlösningar.

Vad kostar det att utveckla mjukvara?

Mjukvara kan kosta allt från några tusenlappar till flera miljoner kronor att utveckla. I denna artikel går vi igenom vad som påverkar kostnaderna för mjukvaruutveckling och ger några exempel på olika lösningar och dess kostnader.

Fortsätt läsa

Vad är en PoC (Proof-of-Concept)?

Varför behöver du en AI-policy? Jo, för att fatta svåra beslut, säkerställa att AI används på ett ansvarsfullt och effektivt sätt, och för att stötta din organisations mål och värderingar.

Fortsätt läsa

Vill du se dina idéer bli verklighet?

Med Fiive som din partner får du inte bara expertis, utan ett engagerat stöd för att växa och leda din bransch.

Kontor


 • Kungsgatan 4
  411 19 Göteborg