Blogg - Insikter, trender och nyheter

Dyk djupt ner i de mest aktuella trenderna och insikterna inom IT, DevOps och AI. På vår blogg hittar du innehåll för de som vill ligga i framkant av teknisk utveckling.

Hur väljer du rätt teknikstack för ditt IT-projekt?

Published
Author

Att välja rätt teknikstack för ditt IT-projekt handlar om mer än att bara välja den “mest populära stacken” just nu. Det handlar mycket om att förstå ditt projekt, dess mål, och vad du som utvecklare eller företagsledare känner dig mest bekväm med.

Fortsätt läsa

Är din applikation redo för molnet?

Published
Author

Molntjänster har blivit en viktig del av dagens IT-landskap. Medan många företag har börjat rusa för att hoppa på detta "molntåg", riskerar andra att bli lämnade på perrongen, fast i en föråldrad teknisk miljö.

Fortsätt läsa

Hur moderniserar du din utvecklingsmiljö med DevOps?

Published
Author

DevOps är resultatet av när utvecklarna ("Dev") och de ansvariga för IT-driften ("Ops") slår ihop sina styrkor för att kunna arbeta tätt tillsammans. Det är alltså inte bara en teknisk term; utan det representerar en förändring av ditt arbetssätt.

Fortsätt läsa

Låt oss realisera era visioner

Genom att samarbeta med oss får ni tillgång till branschledande expertis och en partner som är engagerad i er långsiktiga framgång.

Kontor


  • Kungsgatan 4
    411 19 Göteborg