Generativ AI - Transformera din verksamhet med Generativ AI

Vi befinner oss nu i eran av Artificiell Generell Intelligens (AGI), och under de senaste åren har generativa AI-tekniker revolutionerat hur vi skapar och interagerar med teknologi. Företag över hela världen utforskar nu de oändliga möjligheter som generativa AI-system erbjuder, och vi är här för att hjälpa er att göra det samma och hamna i framkant i er bransch.

Vår process - Från idé till innovation

Upptäck hur vi omvandlar era AI-ambitioner till verklighet. Vår process är designad för att skapa, integrera och underhålla intelligenta system som driver er verksamhet framåt.

 • Identifiera.
  Tillsammans utforskar vi hur AI kan förvandla er verksamhet och kartlägger både era affärsbehov och tekniska förutsättningar.
 • Definiera.
  Vi omvandlar er idé till en konkret metod och handlingsplan, där vi definierar projektets mål, användarupplevelse och önskat resultat.
 • Pilot.
  Under pilotfasen testar vi en första version av AI-lösningen för att validera metod och värde, samt tar fram en plan för kommande steg.
 • Utveckla.
  Från pilot till produktion, vi utvecklar en datadriven lösning där prestanda och effektivitet balanseras för maximalt värde.
 • Integrera.
  Vi integrerar AI-komponenten med er miljö, säkerställer smidig drift och ansluter till nödvändiga tjänster för en komplett lösning.
 • Underhåll.
  Vårt engagemang fortsätter efter lanseringen, med övervakning, underhåll och anpassning med er verksamhets utveckling.

AI-expertis hos Fiive

Vi är rustade med den expertis som krävs för att navigera i den digitala framtiden. Låt oss ta er verksamhet till nästa nivå.

 • Chatbottar. De flesta av oss har nog kommit i kontakt med ChatGPT eller någon annan AI-driven chatbot vid det här laget. Chatbottarna drivs av såkallade Large Language Models (LLMs) som kan förstå och generera naturligt språk. Genom att ge en LLM tillgång till ert företags data kan vi skapa en personlifierad chatbot som kan svara på frågor, utföra uppgifter och ge support, precis på det sätt ni vill. Exempel på uppgifter som en chatbot kan utföra är att svara på kundfrågor, boka möten, sammanställa relevant information ur er databas, eller hjälpa era anställda med interna frågor. Läs gärna vårt kundcase om hur vi hjälpte tetrapak med att skapa en chatbot som kunde hitta relevanta svar ur flera tusen sidor långa manualer.
 • Prediktiv AI. Förutse framtida händelser och beteenden med prediktiva AI-modeller som hjälper er att fatta bättre beslut. Historiskt sett har det krävs stora datamängder för träna prediktiva modeller, och även fast detta fortfarande är sant för vissa av AI:s användningsområden, så har men de senaste utvecklingarna inom generativ AI har även möjliggjort att förutselser kan göras med lite eller ingen data alls.

Vill du se dina idéer bli verklighet?

Med Fiive som din partner får du inte bara expertis, utan ett engagerat stöd för att växa och leda din bransch.

Kontor


 • Kungsgatan 4
  411 19 Göteborg