Kundcase - En mottagarportal för fakturor

Vi hjälpte Keeros att bygga en mottagarportal för fakturor som gör det enkelt för mottagare att ta emot och hantera sina fakturor.

Klient
Keeros
År
Tjänst
Webbutveckling

Översikt

Fintechbolaget Keeros ville ha hjälp med att bygga en mottagarportal för fakturor som gör det enkelt för mottagare att ta emot och hantera sina fakturor. Lösningen blev en NextJS-applikation som skulle samla och visa upp fakturainformation på ett användarvänligt sätt.

Projektet inleddes med att identifiera de viktigaste delarna av fakturahanteringen som skulle ingå i applikationen. Detta inkluderade att visa utestående belopp, fakturastatus och betalningsuppgifter. Genom att välja NextJS, ett populärt ramverk baserat på React, kunde teamet bygga en smidig och responsiv webbapplikation som svarade på företagets behov.

Integrationen med företagets befintliga finansiella system var en annan viktig del av projektet. Detta säkerställde att informationen var konsekvent och uppdaterad, vilket minskade risken för fel och missförstånd.

Resultatet blev en framgång. Applikationen lanserades utan större problem, och feedback från användarna var övervägande positiv. Processerna kring fakturahantering blev inte bara effektivare, utan också mer transparenta, vilket ledde till en bättre förståelse och kommunikation.

Vad vi gjorde

  • NextJS
  • TailwindCSS
  • Google Cloud

Det var väldigt roligt att samarbeta med Keeros. De hade en tydlig vision för vad de ville uppnå, och vi kunde hjälpa dem att förverkliga den.

Lucas Rosvall
Dataingenjör

Fler kundcase

Chattbot för dialog med tekniska manualer

I det här projektet agerade vi extern part och tog fram en AI-driven chattbot som ett Proof of Concept, som var särskilt utformad för att underlätta serviceteknikers åtkomst till omfattande tekniska manualer. Med hjälp av Retrieval-Augmented Generation (RAG)-teknik lyckades vi optimera sökprocessen i manualer som sträckte sig över tusentals sidor.

Fortsätt läsa

Named Entity Recognition för medicinska texter

I ett projekt lyckades våra anställda förbättra prestandan för Named Entity Recognition för svenska medicinska texter.

Fortsätt läsa

Vill du se dina idéer bli verklighet?

Med Fiive som din partner får du inte bara expertis, utan ett engagerat stöd för att växa och leda din bransch.

Kontor


  • Kungsgatan 4
    411 19 Göteborg